Spoedopleiding

Wil je graag snel je rijbewijs halen?
Dan is onze tien- of vijftiendaagse spoed rijopleiding misschien wel wat voor jou. Als je hiervoor kiest, dan maken we een afspraak voor een intest.


Theorie
Mocht je de spoedopleiding willen rijden, dan is het belangrijk dat voor je begint, je de theorie hebt behaald. Houd er rekening mee dat je op tijd begint met de theorie leren en het examen aanvragen. Mocht je deze dan niet in een keer halen, heb je nog genoeg tijd om dit voor de praktijk te behalen. Het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig. vraag naar onze theoriebox.


Intest
Tijdens deze 50 min durende intest krijgt de instructeur inzicht in hoe snel je het oppakt. Na deze intest krijg je een lesadvies op maat. Ook wordt er tijdens een persoonlijk gesprek gevraagd wat jouw wensen zijn. Wil je bijvoorbeeld twee uur achter elkaar rijden of liever vier? Rijd je graag overdag of liever ‘s avonds? Na de intest is het voor jou duidelijk hoeveel je versnelde rijopleiding gaat kosten en wanneer alle lessen en praktijkexamen plaatsvinden. 


Standaard autorijles
Heb je geen haast met je rijbewijs maar je wilt al wel vast beginnen met je autorijlessen? Dan is onze standaard rijopleiding iets voor jou! Tijdens deze rijopleiding bepaal je zelf hoeveel rijlessen je per week volgt. Veel leerlingen kiezen ervoor om 1 of 2 keer per week rijles te volgen, één rijles duurt 50 minuten. Je kunt er voor kiezen om 1 of meerdere lessen achter elkaar te rijden. Je heb een vaste instructeur en vaste lesauto.


Meerijden met de rijles?
Wil je als ouder/verzorger/begeleider graag een keer meerijden met de rijles van je zoon of dochter? Dat kan! Je kunt  bij de instructeur aangeven dat je graag wil meerijden en bespreken wanneer dat mogelijk is. Zo krijg je een goede indruk wat je zoon/dochter  allemaal leert, hoe het gaat met de lessen en hoe dat bij rijschool safe geregeld is. Het meerijden kost niets en is erg leuk om eens te doen! Zeker ook handig als je coach (/begeleider) wordt van je zoon/dochter als ze nog geen 18 is (zie  2toDRIVE)!


Wist je bijvoorbeeld dat wij de vorderingen van de les op een tablet verwerken en dat je dit op een app kan inzien? Super handig.

Prijzen


Voor meer info over de mogelijkheden van een spoedopleiding, neem gerust contact met ons op.

Print article