Opfris-Cursus

Rijschool safe biedt zekerheid als het om autorijden gaat. Het is ook mogelijk om een opfriscursus autorijden te volgen.Rijschool safe maakt hiervoor gebruik van de meest recente methoden voor meer zekerheid in het verkeer!

Wanneer je je rijbewijs gehaald hebt wordt het menens, dan mag je de weg op en het verkeer gaan trotseren. Dit houdt ook in dat je veel verantwoordelijkheid hebt. Je wilt natuurlijk niet het risico lopen om jezelf of iemand anders iets aan te doen. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Ook ervaren autorijders lopen dit risico. Voor hen is er een opfriscursus autorijden.

Kun jij nog net zo snel reageren als hoe je geleerd hebt tijdens je rijlessen?

Netjes en zorgvuldig rijden kun je verleren. Al gauw geef je je over aan de haastigheid van de rest van het verkeer en bega je slordige fouten. Het kan daarom verstandig zijn om eens een opfriscursus autorijden te doen.

Actueel autorijden

Meegaan met de tijd. Dat is iets wat vaak vanzelf gaat, maar bij autorijden vaak wat moeite voor gedaan moet worden. Soms veranderen de verkeersregels. Zo zal de nieuwe maximale snelheid de meesten niet zijn ontgaan. Toch is dit voor velen in sommige situaties nog onduidelijk.

Met een opfriscursus autorijden krijg je te maken met de meest recente situaties, waarin je op de juiste manier leert handelen. Niet alleen verkeersregels en situaties veranderen, ook auto’s gaan met hun tijd mee. Door nieuwe technologieën en innovaties is er op dit gebied enorm veel veranderd. Het is natuurlijk prettig om je auto door en door te kennen. Ook hiervoor kan gebruik gemaakt worden van een opfriscursus autorijden.


Voor meer info neem gerust contact met ons op.

Print article