Over Mijzelf

Even voorstellen
Mijn naam is Henry Rojer. Op 12 aug 2019 begon ik mijn eigen rijschool in Axel. Hiervoor was ik werkzaam bij de grootste rijschool van Terneuzen, waar ik veel heb mogen bijleren. Het doel van mijn rijschool is het aanleren van goed rijgedrag en het laten behalen van het B- rijbewijs door jong en oud. Ook jongeren die de leeftijd van 16.5 jaar hebben behaald zitten bij mij goed. Zij beginnen met rijles en vanaf hun 17e verjaardag mogen zij opgaan voor hun rijbewijs, mits ze daar goed genoeg voor rijden. De coaches die hen persoonlijk gaan begeleiden buiten de rijopleiding vanaf hun examen tot aan hun 18e verjaardag bieden wij ook begeleiding. Zij zijn van harte welkom om samen met mij door te nemen wat men wel en vooral niet moet doen bij het begeleiden van een nieuwbakken chauffeur. Mensen met faalangst, maar ook mensen met een lichte verstandelijke beperking zijn van harte welkom om bij mij hun lessen te volgen.Een dame of heer in het verkeer
Leren autorijden kan stress veroorzaken, maar hier bij Rijschool safe zien we dat toch anders. Ik geloof dat leren autorijden een spannende, nieuwe uitdaging moet zijn, zoals zoveel dingen die je voor het eerst doet. Het is mijn taak de weg voor je vrij te maken zodat jij met vertrouwen achter het stuur kunt kruipen. Ik geef les aan beginnelingen, maar ook aan leerlingen van alle leeftijden en ervaringsniveau’s die veiliger de weg op willen. Ik help je vandaag nog op weg naar succes.

Leer hoe je een goede, veilige bestuurder kunt zijn
Stressvrije rijlessen. Sterker nog, ik garandeer dat mijn lessen ontspannen zijn en dat het daardoor makkelijker én leuker is om je rijbewijs te halen en aan een lange carrière als bestuurder te beginnen. Buiten de nieuwe bestuurders leren hoe je leuk en veilig kunt rijden, doen we ook opfris cursussen en snelwegtrainingen. Ik geef ook les aan mensen met een beperkte mate van autisme, adhd, faalangst en rijangst.

Bel nu voor een proefles en ervaar de beleving.

 


Print article